2010. január 18., hétfő

Változások...

Sziasztok!

Amint láthatjátok, letöröltem a régi mixeimet az oldalról, ennek több oka is van, az első és a legfontosabb az az, hogy lehetetlen volt már eligazodni a sok-sok mixen, hogy melyik melyik tárhelyen van, az online mp3 lejátszóhoz is rengeteg galiba volt, eltűntek mixek, linkek stb, szóval itt egy frissítés, rendbe raktam a rendszert, innentől minden így lesz, és marad fent ami most megtalálható az oldalon.

A másik hírem számotokra, hogy megvolt szombaton az első rádióműsorom, a Pure Energy első adása az Energy Station-ön. Nagyon jól alakult a dolog, összesen 1492 hallgató hallgatta a mixem 13 és 15 óra között, aminek kifejezetten örülök. Továbbá annak is, hogy mindenki aki hallotta nagyon dicsérte a mixet és a műsort, a rádiónál is dicsértek, remélem nem fog megváltozni a pozitív vélemény rólam, és továbbra is kedvelni fogják a rádiónál is, és Ti hallgatók is a mixeimet. Én mindent megteszek, hogy a lehető legjobbak legyenek, és hogy elnyerje tetszését mindenkinek.

Pénteken jön a következő FNF, ami a Pure Energy első adása lesz (amit múlt héten hallhattatok a rádióban), de érdemes hallgatni is a műsort mert nem mindig lesz így! Jövőhéten már csak a műsor első óráját hallhatjátok majd, szóval tartsatok a rádiónál is velem, mert egy órát a műsorból nem hallhatod többet.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, majd jelentkezem! Addig is töltsétek a FNF múlt heti mixét, hallgassátok szét :D

Üdv.: DJ Tompi

0 megjegyzés: